Om oss

Holmlia barne- og ungdomskor ble stiftet i 1982, og er en viktig kulturinstitusjon på Holmlia i Oslo. Koret tar stadig på seg eksterne oppdrag i forbindelse med TV-jobber, firmaarrangementer, julebord og vi deltar på konserter med kjente artister.

Kontonummer: 0536.04.37665
VIPPS Konserter: 15973
VIPPS Kontingent: 555868

Styret

Randi Aass
Aina Gavin
Ørjan Haugholt
Ingve Sund
Antonia Pambou
Ane Carmen Roggen
Siri Leander
Cecilie Bøe
Martine Howden

Holmlia Barne- og Ungdomskor
Gamlelinja 11a, 1254 Oslo
Org.nr.: 981 407 962

Vipps nummer: 15973

Randi Aass (korleder)
Telefon: 957 49 788

E-post: ra-aass@online.no

Dirigenter

Kristin Fredbo Gramstad er utdannet sangpedagog fra Norges Musikkhøgskole i klassisk sang. I tillegg har hun musikk mellomfag fra NLA Høgskolen og Universitetet der hun fikk undervisning i rytmisk sang.

Musikalsk er Kristin veldig allsidig. Hun har bakgrunn fra Oslo Gospel Choir og har også vært med å starte Nordstrand Kulturskole. Hun har jobbet som korist for TV2, NRK, diverse studioer og for artister fra inn- og utland. Kristin er med i mange, varierte musikalske sammenhenger, både som solist og i grupper.

De siste årene har hun blant annet jobbet med Korstrand gospelkor i Nordstrand kirke. Kristin har vært engasjert som solist til orkester, kor og av Rikskonsertene for turnéer i bl.a Oppland, Buskerud og Vestfold. Disse turnéene var en del av det vi i dag kaller «Den kulturelle spaserstokken». I tillegg har Kristin hatt babysang, småbarnssang, musikkgrupper, kor, korseminarer, sangseminarer og sangelever.

Signe-Marie Filtvedt er utdannet ved Østlandets musikkonservatorium med piano som hovedinstrument og sang som bi-instrument.

Som 8-åring begynte hun å spille piano, og i en alder av 16-år begynte hun selv å undervise i piano. Hun har dirigert kor fra hun var 17-år og det har blitt mange barne-, ungdoms- og voksen kor i diverse genre i årenes løp. Signe-Marie sang i Oslo Gospel Choir i 22 år, og det var der hun ble kjent med Kristin, dirigenten i barne- og ungdomskoret. Sammen har i de i de senere år hatt flere musikalske prosjekter og møtepunkter.

I dag jobber hun som pianolærer ved Lørenskog musikk- og kulturskole der hun underviser 35 elever. I tillegg jobber hun som musiker og kordirigent for et gospelkor.

Signe-Marie bodde selv på Holmlia en periode, og brenner for å sette Holmlia på kartet med et positivt fortegn!