Nye dirigenter

Kristin Fredbo Gramstad er utdannet sangpedagog fra Norges Musikkhøgskole i klassisk sang. I tillegg har hun musikk mellomfag fra NLA Høgskolen og Universitetet der hun fikk undervisning i rytmisk sang.

Musikalsk er hun veldig allsidig. Hun har bakgrunn fra Oslo Gospel Choir og har også vært med å starte Nordstrand Kulturskole. Kristin har jobbet som korist for TV2, NRK, diverse studioer og artister fra inn og utland. Kristin er med i mange og varierte musikalske sammenhenger, både som solist og i grupper. De siste årene har hun blant annet jobbet med Korstrand gospelkor i Nordstrand kirke.

 

Signe-Marie Filtvedt er dirigent for aspirantene.

Signe-Marie er utdannet ved Østlandets musikkonservatorium med piano som hovedinstrument og sang som bi-instrument. Hun har dirigert kor siden hun var 17 år og det har blitt mange barne-ungdoms-og voksenkor i diverse genre i årenes løp.

I dag jobber Signe-Marie som pianolærer ved Lørenskog musikk- og kulturskole der hun underviser 35 elever. I tillegg jobber Signe-Marie som musiker og kordirigent for et gospelkor.

Dirigentene våre har kjent hverandre lenge. De møttes i Oslo gospel choir der Signe-Marie var med i 22 år. I de senere år har dirigentene våre hatt flere musikalske prosjekter og møtepunkter.