Fly av sted – med Julie Dahle Aagård og Holmliakorene

 

Julie Dahle Aagård
Foto: HiOA

Konsertplakat Fly av sted

Søndag 25. mai kl. 18 kan du få oppleve en flott vårkonsert på Holmlia.

Korene har fått med seg Julie Dahle Aagård som årets gjesteartist! Hun synger sammen med korene og fremfører i tillegg egne sanger – og når dirigent Fredrik tar med bandet sitt, så blir det trøkk fra første tone!

Vokalgruppa, ungdomskoret, barnekoret og aspirantkoret har også egne repertoar.

Alle ønskes hjertelig velkommen.

Sted: Samlingssalen, Hallagerbakken skole
Bill. selges v/inngangen kr.150/50.

Litt om Julie:
Spellemannsprisnominert sanger som briljerer med jazz, latin og bøttevis med soul.
Julie Dahle Aagård, fra Flatanger i Nord-Trøndelag, låter som en stor afro-amerikansk soulsangerinne og ser ut som en billedskjønn Edith Piaf. I norsk musikkmiljø er hun som en veteran å regne, med utallige opptredener med flere av våre fremste musikere bak seg, utdannelse fra jazzlinja i Trondheim og flere roller i norsk teater på cv-en.