Terminliste våren 2014 for alle tre korene

Lørdag 22. og søndag 23. mars
Ungdomskoret har korseminar sammen med Eplemøya Songlag – se egen nettside

17. mai
Korene deltar under flaggheising på Hallagerbakken skole kl 08.00 – en koselig tradisjon. Alle tre kor er ansvarlig for ettermiddagsarrangementet på skolen som varer fra 15.30-17.30. Alle foresatte må beregne å jobbe enten i forkant, under eller etter arrangementet. Arbeidsliste kommer ut i god tid. Dette har gått fint tidligere år, og vi regner med at det går smertefritt denne gangen også. Fint om dere også er behjelpelige med å skaffe «småting», klistremerker, sprettballer, småbiler osv til lekene på skolen, og kanskje noen gevinster til lotteriet? Ta kontakt med Randi for evt lagring på skolen.

Søndag 25. mai
Vårkonsert i samlingssalen på Hallagerbakken skole, med generalprøve på formiddagen for alle tre kor. Konserten heter «Fly av sted».  Les mer om konserten på egen nettside. Husk å be familie og venner sette av datoen for konserten, for dette er verdt å få med seg!

Mandag 26. mai
Barne- og ungdomskoret har fri. Øvelsen byttes til mandag 2. juni når det er medaljekonsert.

Onsdag 28. mai
Aspirantkoret har fri. Øvelsen byttes til mandag 2. juni når det er medaljekonsert.

Mandag 2. juni
Felles medaljekonsert for alle tre korene i samlingssalen på Hallagerbakken skole. Konserten starter kl 18.00 og er for familie og venner. Korister må møte tidligere.