Ungdomskoret – korseminar 22. og 23. mars!

SEMINAR med EPLEMØYA SONGLAG!

Bilde av Eplemøya Songlag
Eplemøya Songlag

Lørdag 22.mars og søndag 23.mars 2014
Tider: Lørdag fra kl.09.45 til 16.00 og søndag fra kl. 10.45 til 14.00
Sted: Hallagerbakken skole

Søndag er det ”hentekonsert” for familien fra kl.13.30 til 14.00.

Påmelding:  senest 12. februar – les lengre ned om hvordan du gjør det.

Eplemøya består av følgende personer: Liv Ulvik, Wenche Losnegård og Anja Eline Skybakmoen. De er en meget ettertraktet gruppe og deres spesialfelt ligger under folkemusikk, jazzpop, flerstemt. De arrangerer alt på sitt eget vis. Deres sanger har trøkk og energi. Vi er meget glade for at de hadde ledig denne helgen til å avholde seminaret hos oss.

Styret og Therese vet at ungdomskoret vil få lære veldig mye og at dette seminaret vil bli både spennende, lærerikt og morsomt! Trøkk fra første minutt.

Sjekk eplemoy.no eller facebook for mer info om gruppen.

Lørdagen vil det bli servert lunsj underveis! Eventuelt andre praktiske opplysninger vil komme senere – i en påminnelse på e-post.

Påmeldingen skjer som følger og vær vennlig å overholde påmeldingsfristen!

Kr.300,- i depositum settes inn på korets konto 05360437665 og merkes med koristens navn og «seminar» innen 12. februar. Etter fullført seminar vil depositumet betales tilbake – uteblir en fra seminaret vil ikke depositumet tilbakebetales! Fristen for å innbetale depositumet (som gjelder som påmelding) er altså 12.februar.

Håper og tror at alle sammen kommer! Dette er en unik mulighet til å få jobbe sammen med anerkjente artister og dra lærdom av det de kan undervise dere i. De gleder seg veldig til å jobbe sammen med dere.

Spørsmål kan rettes Randi.

Sangglad hilsen styret, Therese og Randi

En kommentar om “Ungdomskoret – korseminar 22. og 23. mars!

Det er stengt for kommentarer.