Aspirantkoret – sangplaner våren 2014

Låter hele aspirantkoret synger våren 2014

 1. De umulige – Sigvart Dagsland
 2. Venner du og jeg –
 3. Hjalmar – Trond-Viggo Torgersen
 4. Fly av sted – MGP junior
 5. Roar – Katy Perry
 6. Hvorfor så sur? – MGP junior
 7. ?

Jentene i 3. klasse:

 1. The story of my life – One Direction
 2. Kamilla – fra filmen «Kamilla og Tyven»

Foreløpig forslag til 17. mai-sanger:

 1. Ja, vi elsker
 2. Norge i rødt, hvitt og blått
 3. Kom mai du skjønne milde
 4. 17. mai er vi så glad i

Målet for våren er å kunne lære seg å synge rent og ikke «skrike-synge» når man skal synge høyt. At vi lærer oss forskjellige vokaler, som kan skape forskjellig lyd. Vi skal også jobbe litt med hvordan å kunne synge mer som en stemme og ikke som mange stemmer. Videre skal vi fortsette å ha det hyggelig med sang og musikk. Musikkgleden er i fokus!

3. klasse: Vi fortsetter arbeidet med å bli flinkere solister, videre vil dirigenten se hvor godt øre den enkelte har og prøve å gi barna utfordring ved å synge en engelsk låt som de liker. Her skal vi jobbe med uttale og snakke litt om hva sangen handler om, slik at de forstår hva de synger om. På den måten kan de formidle dette når de skal synge på scenen.

Videre skal vi synge for hverandre, noe man lærer mye av.