United 2013

United konserten ble arrangert lørdag 19.oktober i Holmlia kirke i forbindelse med den store TV aksjonen.

Alle korene (aspirant, barne og ungdomskor) har deltatt i alle de 9 konsertene. Aspirantene og koristene med sine dirigenter fremførte sitt repertoar med iver og glede, det strålte av alle sammen på scenen.

De var superflinke alle som en. Stolte dirigenter!

Aspirantkoret imponerte stort – ca.25 av dem har aldri stått på en scene før – de aller yngste er  5 ½ – 6 åringer. De beviste at synge – kan de.

En flott fremføring av alle 3 korene – tusen takk til dere alle sammen! Alle korene stilte i sine nye og fargerike t- trøyer!

Fra United komiteen: «Takk til alle som gjorde UNITED 2013 til en flott Holmlia-fest! Alle aktører, alle frivillige, lyd og lys, støttespillere og ikke minst alle som kom! Takk også til alle som bidro under søndagens TV-aksjon. Vi fikk dekket hele Holmlia med blide bøssebærere. Neste år går aksjonen til Kirkens Nødhjelp, og UNITED har 10 årsjubileum. Det er bare å glede seg!!»