Korets 30års Jubileum ble feiret med et stor konsert….

You need to install or upgrade Flash Player to view this content, install or upgrade by clicking here.

Gjennom 30 år har Holmlia Barnekor – Holmlia Ungdomskor og  Holmlia Aspirantkor gledet mange med stemningsfulle julekonserter, konserter og musikaler. Repertoaret har med årene blitt stort og allsidig.

Vi har opptredt med kjente artister som for eksempel Christer Sjögren, Torunn Eriksen, sunget på NRK Julemorgen og NRK sending 17 mai, m.fl.

Lørdag 12.mai var det duket på Fellesskapshuset, Abildsø – for koret sitt 30.årsjubileum.

Rikke Normann og Åste Sem – kjent fra Melodi Grand Prix – var med og ” krydret” konserten. De sang , ” time after time, come, not that easy, ring meg. blant andre. Koristene var storfornøyd med å få synge sammen med dem. Et band medvirket og var dirigert av vår kappelmester, Lars Andreas Aspesæter.

Av repertoaret kan nevnes, ”MGP – medley, La det swinge, Splitter pine, Forelska i lærer`n, kanskje kommer kongen, Optimist, barbie girl, pull of the eye, månemannen, med flere…

Vi avsluttet vi med “Holmlia låta” (se video over) som er skrevet og arrangert av våre to dirigenter, Julie og Stine og musikalsk arrangement Markus Lillehaug Johnsen. Sangen ble skrevet til jubileumskonserten og  fremført her for første gang. Holmlialåta handler om Holmlia som er det beste sted på jord å bo/vokse opp på.

Holmlialåta blir korets varemerke fremover under konserter/opptredener.

Det var stor stemning fra start til slutt – noen antydet at dette var den beste konserten koret har levert! Det sier ikke så rent lite. Koret har virkelig hevet seg til de store høyder – og vi retter jo da en stor takk til våres to kreative, ”spenstige” dirigenter, Julie for barne og ungdomskoret og Stine for aspirantkoret.

 

Vi takker vårt trofaste publikum og sponsorer for all støtte og positivitet, som dere gir til koret.

Vi gleder oss til neste jubileum allerede.