Våre yngste sangere deltok på aspirantkortreff

Lørdag 3.mars deltok aspirantkoret på aspirantkortreffet. Det var en spent og forventningsfull gjeng med aspiranter som møtte opp på Marienlyst skole.

Vi startet opp med å delta under den første konserten sammen med Oppsals skoles barnekor, Østensjø skolekor, Holmenkollen barne- og ungdosmkor og Måltrostene- Grindbakken skole + vi da.

Vi sang » Forelska i lærer`n» neste sang var:» Jeg digger deg» som virkelig fenget publikum. Som en av aspirantene påpekte etter opptreden: Vi var ikke bare superflinke, men super- duper flinke! Som nok både Stine Muri, og de andre voksne kunne underskrive på.

Workshopen – hadde fokus på sang,rytme og bevegelser. Instruktører var Åshild Nygaard og Ragne Elise Huseby. De var noen engasjerte damer som viste hvordan de fikk aspirantene med seg. Etter denne økta var de en gjeng med slitne aspiranter som skulle hjem. Tipper at sangleken om slangen vil bli en «slager» fremover? Helt på slutten fikk de medaljer – det er stas det.

Vi koste oss alle sammen på treffet – det var en flott gjeng med aspiranter vi var sammen med – riktig så stolte er vi over dem!

Stine Muri, dirigenten gjør en knall jobb med sine korister – det kommer stadig nye medlemmer til – hurra.

Vi gjør oppmerksom på at bildet er et arkivfoto.