Ungdomskoret var på konsert med Donkeyboys

Lørdag 10.mars var koristene i Ungdomskoret på konserten til Donkeyboys i Drammen. Julie Lillehaug Kaasa, deres dirigent, sang og koret for Donkeyboys.

Konserten er i forbindelse med deres nye CD-slipp. Koristene i ungdomskoret har jobbet inn deler av billettprisen, og resten sponser koret på dem. Foreldre står for transporten tur/retur. Dette ble en flott og hyggelig opplevelse for dem på lørdagskvelden!

Julie og Randi gleder seg veldig over den «tilveksten» av korister som har kommet til ungdomskoret etter jul. Vi har vokst med 5 nye korister og det sier ikke så lite om at det er gøy å være med i Holmliakor.no. Der lærer de masse gøyale, populære sanger og mye mer.

Dette er vi meget godt fornøyde med. To av dem har vært medlemmer tidligere, og ønsket seg nå tilbake!

Julie Lillehaug Kaasa, dirigenten gjør en super jobb med sine korister/kor.

Vi gjør oppmerksom på at bildet er et arkivfoto.