Dette skal korene være med på i vår!

Vi går inn i en hektisk vårsesong for Holmlia barne- og ungdomskor! Det er mye som skjer på korfronten i tiden framover. Korene skal på flere samlinger sammen med andre kor og det blir også flere konserter fram mot sommeren.

Koret fyller 30 år i år og dette skal selvfølgelig feires med brask og bram! Alle med tilknytning til koret, til Holmlia, eller som bare er glad i flott korsang bør bli med på feiringen.

Feiringen finner sted på Fellesskapshuset på Abildsø 12. mai kl. 1800. Det forventes stort oppmøte i forbindelse med dette arrangementet. Det vil bli lagt ut nærmere informasjon om denne konserten.

Det er i tillegg flere andre konserter der koret vil opptre. 26 mars skal koret opptre på konserten til May Britt Andersen i Holmlia kirke kl. 1800 sammen med flere andre kor.

På den tradisjonelle 17.mai-feiringen ved Hallagerbakken skole vil koret opptre ved flaggheising kl. 0800. Det blir også flere opptredener utover dagen som en del av feiringen. Kor med foreldre vil stå for arrangementet og serveringen på Hallagerbakken skole denne dagen.

30. mai er det medaljekonsert på Hallagerbakken skole. Konserten begynner kl. 1800 i Samlingssalen.

Det vil fortløpende legges ut mer informasjon om arrangementer som kommer utover i året og reportasjer fra de som har vært. Følg med!